You are currently viewing Choklad Cake Pops

Choklad Cake Pops

5
(1)

Ingredienser: 
350 g Chokladmuffins !Klicka här för recept!
100 g Färskost
70 g Choklad (Vit, Mjölk eller Mörk att dekorera med)
1-2 msk Chokladknappar *valfritt*
25 st Papperssugrör (eller dylikt)  *valfritt*

Gör såhär:
1. Blanda chokladmuffins med färskost och chokladknappar. 

2. Forma blandingen till bollar och sätt i sugrör i alla.
Lägg in i frysen i 10 minuter. 

3. Smält dina valda choklad, och doppa sedan cake popsen i den. Lägg i frysen i ytterligare 10 minuter. Toppa gärna med flingsalt, nötter eller strössel.

Tid: 20 minuter frys, 15 minuter baka. (35 minuter).
Portioner: 25 stycken.

Hur smakade det?

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal omdömen: 1

Bli den första att betygsätta!

Lämna ett svar

Detta inlägg har en kommentar