Du visar för närvarande Cake Pops Saffran

Cake Pops Saffran

0
(0)

Ingredienser:
200g Lussebullar eller Saffransmuffins
100g Vit Choklad
70g Färskost
10 st Papperssugrör (eller dylikt) 
*valfritt*
Strössel 
*valfritt*

Gör såhär:
1. Blanda bullar/muffins, färskost och florsocker. Gör till bollar, ungefär en köttbullens storlek.

2. Smält chokladen. Dela sugröret i två. Doppa sugrörets topp i chokladen och fäst sedan på saffransbollarna. Lägg in i frysen i 10 minuter.

3. Doppa saffransbollarna i chokladen så hela blir täckt. Pynta sedan med strössel, nötter eller dylikt. Låt stå i frysen ytterligare 10 minuter. Klart! 

Tid: 20 minuter frys, 15 minuter göra. (35 minuter).
Portioner: Ca 20 stycken.

Hur smakade det?

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal omdömen: 0

Bli den första att betygsätta!

Lämna ett svar