You are currently viewing Kyckling- och Fetaostpasta

Kyckling- och Fetaostpasta

4.8
(6)

Ingredienser:
Pasta (Ex. rigatoni, penne rigate, calamarata)
500 g Kycklingbröst
150 g Fetaost
250 g Små Tomater (gärna små plommontomater)
4 st Vitlöksklyftor
30 g Sepnat
1 msk Citronsaft
1 tsk Citronzest (Citronskal)
1 tsk Chiliflakes *valfritt*
2 tsk Torkad Basilika

Gör såhär:
1. Hacka vitlök, och riv citronzest. Skär upp kycklingen i kuber.  

2. Sätt på pastan. Stek kycklingen i olja, och salta. Lägg undan kycklingen när den är klar.

3. Stek vitlök och tomater i olivolja i 5 minuter. Häll sedan i citronsaft, citronzest, chiliflakes, torkad basilika och fetaost.

4. Lägg i kycklingen. Häll i pastan och 1 dl pastavatten i såsen och smaka av med salt och peppar. 

Tid: 25 minuter.
Portioner: 4.

Hur smakade det?

Genomsnittligt betyg 4.8 / 5. Antal omdömen: 6

Bli den första att betygsätta!

Lämna ett svar