Ingredienser:
5 portioner Linguine
3 st urkärnade Tomater/150g små tomater
100g Större Räkor
200g Blåmusslor
200g Bläckfisk
1 kruka Persilja
1 dl Vin
1 dl Pastavatten
(Salt, Peppar, Parmesan & Olivolja)
Gör såhär:
1. Grovhacka vitlök och stek i olja. Lägg i tomater när vitlöken är klar och låt steka i någon minut. Häll sedan i vin och låt reducera.
2. Börja koka pastan. Stek bläckfisken i olja (om du inte har färdiglagad).
3. Häll i pastavatten, salt och svartpeppar. Lägg sedan ner musslorna och koka tills de öppnat sig (det skall ta under 1 minut bara).
4. Lägg sedan ner bläckfisken, pastan och tillsist räkorna. Slunga pastan och toppa med persilja och parmesan. Ha gärna på chili eller annan hetta också!
Tid: 20 minuter.
Portioner: 5.
Hur smakade det?
Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal omdömen: 5
Bli den första att betygsätta!