Ingredienser:
Pasta (Ex. rigatoni, penne rigate, calamarata)
500 g Kycklingbröst
150 g Fetaost
250 g Små Tomater (gärna små plommontomater)
4 st Vitlöksklyftor
30 g Sepnat
1 msk Citronsaft
1 tsk Citronzest (Citronskal)
1 tsk Chiliflakes *valfritt*
2 tsk Torkad Basilika
Gör såhär:
1. Hacka vitlök, och riv citronzest. Skär upp kycklingen i kuber.
2. Sätt på pastan. Stek kycklingen i olja, och salta. Lägg undan kycklingen när den är klar.
3. Stek vitlök och tomater i olivolja i 5 minuter. Häll sedan i citronsaft, citronzest, chiliflakes, torkad basilika och fetaost.
4. Lägg i kycklingen. Häll i pastan och 1 dl pastavatten i såsen och smaka av med salt och peppar.
Tid: 25 minuter.
Portioner: 4.
Hur smakade det?
Genomsnittligt betyg 4.9 / 5. Antal omdömen: 8
Bli den första att betygsätta!