You are currently viewing Tomat- och Fetaostpasta

Tomat- och Fetaostpasta

4.5
(2)

Ingredienser:
Pasta (Ex. rigatoni, penne rigate, calamarata)
150 g Fetaost
250 g Små Tomater (gärna små plommontomater)
4 st Vitlöksklyftor
30 g Sepnat
1 msk Citronsaft
1 tsk Citronzest (Citronskal)
1 tsk Chiliflakes *valfritt*
2 tsk Torkad Basilika

Gör såhär:
1. Hacka vitlök, och riv citronzest. Sätt på pastan.  

2. Stek vitlök och tomater i olivolja i 5 minuter. Häll sedan i citronsaft, citronzest, chiliflakes, torkad basilika och fetaost.

3. Häll i pastan och 1 dl pastavatten i såsen och smaka av med salt och peppar. 

Tid: 15 minuter.
Portioner: 4.

Hur smakade det?

Genomsnittligt betyg 4.5 / 5. Antal omdömen: 2

Bli den första att betygsätta!

Lämna ett svar