5
(7)
Ingredienser:
1 kg Potatis
1 st Rödlök
4 st Saltgurkor
2 st Ägg
1 kruka Persilja
8 msk Majonnäs
2 msk Mjölk
1 tsk Dijonsenap
(Salt och Peppar)
Gör såhär:
1. Skala och koka potatis. Koka äggen i ca 10 minuter. Finhacka rödlök, saltgurka och persilja i lite större bitar.
2. Blanda majonnäs, dijonsenap, mjölk, salt och peppar i en stor skål.
3. Låt äggen och potatisen svalna, och skär sedan upp dem i kuber. Blanda alla ingredienser i majonnäs-blandningen.
Servera gärna med schnitzel!
Tips! Gör potatissalladen dagen innan servering, så blir den extra krämig och smakrik.
Tid: 25 minuter.
Portioner: 6.
Hur smakade det?
Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal omdömen: 7
Bli den första att betygsätta!