Ingredienser:
200g Pepparkaksmuffins
100g Mörk Choklad eller Mjölkchoklad
70g Färskost
10 st Papperssugrör (eller dylikt) *valfritt*
Krossade Pepparkakor (ca 3 st) *valfritt*
Gör såhär:
1. Blanda muffins, färskost och florsocker. Gör till bollar, ungefär en köttbullens storlek.
2. Smält chokladen. Dela sugröret i två. Doppa sugrörets topp i chokladen och fäst sedan på pepparkaksbollarna. Lägg in i frysen i 10 minuter.
3. Doppa pepparkaksbollarna i chokladen så hela blir täckt. Pynta sedan med krossade pepparkakor, strössel eller dylikt. Låt stå i frysen ytterligare 10 minuter. Klart!
Tid: 20 minuter frys, 15 minuter göra. (35 minuter).
Portioner: Ca 20 stycken.
Hur smakade det?
Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal omdömen: 1
Bli den första att betygsätta!