You are currently viewing Cake Pops Pepparkaka

Cake Pops Pepparkaka

5
(1)

Ingredienser:
200g Pepparkaksmuffins
100g Mörk Choklad eller Mjölkchoklad
70g Färskost
10 st Papperssugrör (eller dylikt) *valfritt*
Krossade Pepparkakor (ca 3 st) *valfritt*

Gör såhär:
1. Blanda muffins, färskost och florsocker. Gör till bollar, ungefär en köttbullens storlek.

2. Smält chokladen. Dela sugröret i två. Doppa sugrörets topp i chokladen och fäst sedan på pepparkaksbollarna. Lägg in i frysen i 10 minuter.

3. Doppa pepparkaksbollarna i chokladen så hela blir täckt. Pynta sedan med krossade pepparkakor, strössel eller dylikt. Låt stå i frysen ytterligare 10 minuter. Klart!

Tid: 20 minuter frys, 15 minuter göra. (35 minuter).
Portioner: Ca 20 stycken.

Hur smakade det?

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal omdömen: 1

Bli den första att betygsätta!

Lämna ett svar